Hai să nu mai vorbim despre "plăceri vinovate" și să ne bucurăm așa cum se cuvine de ocazionala porție de cartofi prăjiți, crocanți, sărați, nemaipomeniți. Spre deosebire de tradiționala tigaie, friteuza electrică încinge uleiul la o temperatură mai mare, prăjind astfel mâncarea într-un timp mai scurt.
Alimentele nu absorb ulei în exces și formează o crustă crocantă și un interior pufos, ne-uleios. Friteuzele electrice sunt ideale pentru a prăji gogoși, cartofi, pui crispy, inele de ceapă sau bulete de cașcaval.
Pentru "prăjeli" sănătoase și fără aportul uriaș de calorii, există minunatele friteuze cu aer cald. Poți elimina uleiul complet sau poți adăuga doar câțiva stropi pentru un plus de savoare și un înveliș crocant. În funcție de modelul aparatului, poți folosi friteuza fără ulei pentru a prăji alimentele, dar și pentru a le coace și a le rotisa.
Friteuza electrică te ajută să economisești timp și este potrivită chiar și pentru cei mai neîndemânatici în bucătărie. Elimini astfel riscurile pe care le pune o tigaie plină cu ulei încins și te bucuri de preparate delicioase, cu efort minim. Descoperă mai jos oferta noastră de friteuze tradiționale și friteuze fără ulei, cu aer cald!