Nu o spunem noi, ci VKD - cea mai mare asociație de bucătari chef din Germania.
De la design la produsul finit, vasele AMT Gastroguss sunt gândite să acopere o arie largă de nevoi în bucătărie, fiind de o calitate excelentă, confirmată atât de premiile anuale obținute, de testele de calitate convenționale și neconvenționale (tancurile nu au putut turti cratița AMT), cât și de puternica popularitate de care se bucură în rândul celor mai buni bucătari din lume.
Punctele forte ale vaselor AMT Gastroguss sunt Calitatea, Eficiența și Rezistența, atribute generate de toate detaliile care le compun, pornind de la modul special de fabricare, materialul de înaltă calitate folosit, structura acestora și dispunerea inteligentă a straturilor cu care sunt prevăzute, până la mânerele și accesoriile aferente.
De asemenea, vasele AMT Gastroguss protejează mediul prin reducerea consumului de energie, fiind primele vase de acest tip încadrate în clasa energetică A, datorită eficienței cu care aluminiul transferă caldura.
Prezentată la obiect, structura vaselor AMT Gastroguss este următoarea:
Vasele AMT Gastroguss au o bază foarte groasă, de până la 9 mm, care stochează mai multă energie, nu se supraîncalzește ușor și nu își pierde forma, nici dacă este supusă la variații extreme de temperatură. Aceste calități permit, de asemenea, curățarea produselor AMT la mașina de spălat vase, dar cea mai bună metodă de curățare a acestora rămâne apa caldă și detergentul lichid de vase.
Mânerele ergonomice rezistente ale vaselor Gastroguss au fost dezvoltate cu ajutorul Echipei Culinare Naționale a Germaniei, sunt rezistente la temperaturi ridicate de până la 240°C și astfel este permisă gratinarea alimentelor imediat dupa prăjirea pe plită, fără a mai fi nevoie de schimbarea vasului.
Aflați mai multe despre producător și produsele sale cu un click aici.
Puteți vizualiza produsele AMT Gastroguss AICI.