Descriere
Fiecare bucatar are secretele lui, dar unul dintre ele este, fara indoiala, un cutit bun, care taie precis si care rezista in timp, in fata oricarei provocari culinare.
Cutitul bucatarului este cel mai utilizat cutit si te va ajuta indiferent de ingredientele cu care vei lucra. Poti sa tai, sa toci sau sa feliezi cu el legume, fructe si carnuri, fiind un cutit indispensabil oricarui bucatar, amator sau profesionist.
Lama cutitului are 20 cm lungime, este obtinuta prin SIGMAFORGE® dintr-un otel special cu o combinatie optima de crom, carbon si fier. Dupa forjare, lamei ii este aplicat tratamentul FRIODUR®, un proces dezvoltat de producatorul german ZWILLING J.A. HENCKELS, ce presupune calirea lamei prin criogenie, la temperaturi de -70°C, rezultand un otel dur, rezistent la socuri, cu proprietati anti-ruginire si anti-patare.
Manerul este fabricat din material sintetic fiind foarte usor de curatat.