Este brandul de referinta in randul celor mai mari bucatari din lume, inclusiv Paul Bocuse (cel mai celebru bucatar francez). Ei folosesc produsele Staub, nu numai in bucatarie, dar si pentru servire la masa, fapt care arata calitatea de prim rang a acestor produse. Datorita perfectiunii de productie, care combina tehnologia, traditia si modernul, Staub este un adevarat punct de reper in Franta si in intreaga lume.
Este distribuit in 50 de tari, din Europa, Japonia, China si America de Nord.
Produsele Staub pot fi utilizate pe toate tipurile de surse de caldura, inclusiv inductie. Ele sunt ideale pentru bucatarii profesionisti, precum si incepatorii interesati sa descopere beneficiile mancarii delicioase si sanatoase.
In iunie 2008, Staub s-a alaturat grupului ZWILLING J.A. Henckels.
Designul produselor este atat de avansat din punct de vedere tehnic incat retetele culinare gatite in ele au o aroma si o savoare deosebita. Exista numerosi factori care fac vasele Staub unice in felul lor, incepand cu smaltul lor negru mat care le face extrem de rezistente la ciobire si la decolorare, aproape indestructibile. Vasele din fonta isi mentin temperatura, pastrandu-se calde mult timp dupa ce au fost scoase din cuptor sau au fost luate de pe plita. Caldura este distribuita uniform, facand mancarea mai savuroasa. Baza speciala face posibila utilizarea vaselor Staub pe toate tipurile de plita inclusiv inductie. In plus fata de aceste calitati tehnice, aspectul lor atractiv face posibil ca mancarea sa fie servita la masa din ele, imediat dupa ce au fost luate de pe plita.
Tara de origine: Franta.
Garantie: pe viata.
Click aici pentru mai multe detalii.
Accesati catalogul Staub AICI.