Descriere
Colectia “Home Made”, din care face parte aceasta afumatoare, va invita sa descoperiti placerea de a prepara totul singur si sa va bucurati de naturaletea preparatelor traditionale!
Aceasta afumatoare va permite sa preparati acasa, fara niciun efort, carne afumata, peste sau legume. Tot ce aveti de facut este sa adaugati talas ud in afumatoare si apoi sa introduceti alimentele pe care doriti sa le preparati. Pe masura ce talasul se incalzeste, acesta va incepe sa produca fum. Fumul va fi retinut in capacul afumatorii, infuzand mancarea cu arome inconfundabile.
Afumatoarea este confectionata din inox de inalta rezistenta, ceea ce inseamna ca poate fi folosita si pe gratar. Este ideala pentru a afuma somon proaspat, coaste de vita, ardei gras si multe altele!
Fumul nu reprezinta un motiv de ingrijorare; nu va iesi din afumatoare in timpul prepararii. Aceasta este prevazuta cu doua cleme ce ajuta la o inchidere ferma a capacului, infuzand mancarea cu arome patrunzatoare, fara a se simti mirosul de fum.
Pentru a obtine diferite arome intense si pline de savoare, se recomanda inmuierea talasului in lichide precum vinul rosu sau whisky, combinate cu mixuri de plante aromate si condimente.
Dimensiuni: 37,5 x 27 x 6,5 cm