Descriere
Gatitul sous-vide este acum simplu cu aparatul de Sous Vide ZWILLING ENFINIGY!
Gatitul sub vid sau gatitul in vid este folosit in mod traditional pentru a gati carnea si pestele, dar legumele si fructele pot fi, de asemenea, gatite cu aceasta metoda. Alimentele sunt ambalate in siguranta intr-o punga de vid. Temperatura ideala de gatit pentru fiecare aliment este mentinuta pe toata durata perioadei de gatire, ceea ce permite o gatire deosebit de blanda si uniforma.
Aparatul compact si practic nu controleaza doar temperatura apei si timpul de gatire - este, de asemenea, usor de utilizat: setati temperatura dorita si timpul de gatire pe ecranul tactil LED si lasati aparatul sa faca restul.
Datorita treptelor mici de temperatura de 0,5°C si a unei precizii de +/- 0,1°C-0,2°C intre 40 si 70°C, va puteti seta cu precizie stick-ul sous-vide. In timp ce va concentrati asupra altor sarcini din bucatarie, functia cronometru (interval 0 –99:59 ore) tine evidenta timpului de gatit. Dupa gatire, aparatul emite un semnal sonor si se opreste automat.
Caracteristici:
- Afisaj tactil LED intuitiv cu afisaj integrat pentru temperatura si cronometru;
- Setare exacta a temperaturii de la 0°C la 90°C in trepte de 0,5°C;
- Stabilitate la temperaturi ridicate de +/- 0,1°C-0,2°C in intervalul 40°C-70°C;
- Functie cronometru de la 0 la 99:59 ore la intervale de 1 minut / semnal acustic si oprire automata dupa terminarea programului;
- 1200 W pentru incalzirea rapida a apei;
- Suport integrat pentru atasare la o oala sau un recipient;
- Siguranta maxima datorita carcasei impermeabile si certificarii IPX7;
- Element de incalzire din otel inoxidabil cu componenta din plastic rezistent la caldura pe partea inferioara pentru a evita zgarierea oalei;
- Include geanta de depozitare textila.
Despre gatirea Sous Vide
Sous-vide este o metoda de gatit in care pestele, carnea sau legumele sunt ambalate in vid si gatite intr-o baie de apa la temperatura optima si cea mai scazuta posibila. Cand ambalati in vid, blocati toate aromele in punga si impiedicati evaporarea lor in aer sau apa. Sous-vide va ofera o experienta gustativa mai intensa, indiferent daca gatiti carne, peste sau legume.
Sous-vide devine o metoda de gatit mai usoara cu ajutorul pompei si pungilor de vid Fresh & Save si bineinteles aparatul Sous Vide Enfinigy. Umpleti o oala cu apa, atasati aparatul de margine si setati timpul si temperatura de gatire - cand temperatura apei a fost atinsa, puneti pungile in vid in apa pana cand timpul s-a scurs.
Specificatii tehnice |
Tensiune nominala: 220-240 V∼, 50–60 Hz; |
Putere: 1200 W; |
Clasa de protectie: IPX7; |
Temperatura: max. 90°C; |
Stabilitate temperatura 40–70°C: ± 0.1–0.2 ºC; |
Stabilitate temperatura <40 si >70°C: ± 0.2–0.5 ºC; |
Setare cronometru: 0–99:59 ore; |
Capacitate vas de gatit: 6-20 l; |
Lungime cablu de alimentare: 125 cm; |
Recirculare: 10 l/min; |
Dimensiuni fara/cu clema (Øxh): 65 x 315 mm/ 95 x 315 mm; |
Greutate: 1,2 kg. |