Descriere
Cafea boabe prajita "Costa Rica", cantitate 200 g, marca Manufaktura.
Aciditatea ridicata, revigoranta si combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica o cafea deosebita. Crescuta la inaltime, intr-un sol bogat si rasfatata de precipitatii, aceasta cafea are o nota distincta si un gust in care se contopesc notele de curmale si cacao, alaturi de piersica si nuci de macadamia.
Calitatile exceptionale ale cafelei din Costa Rica: aciditate ridicata, precum si o esenta care se distinge prin combinatii surprinzatoare de arome venite direct din natura. Cultivarea la altitudine mare ofera conditiile perfecte pentru arborii de cafea. Solul bogat si precipitatiile ajuta arborii de cafea sa infloreasca, fara sa mai fie nevoie de pesticide sau fertilizatoare. Climatul alpin mai ofera un avantaj in plus – noptile racoroase incetinesc procesul de maturare, permitand boabelor sa ia cele mai bune elemente din sol si sa extraga aromele fructate.
Tara de origine: Costa Rica
Note: zahar brun, curmale, cacao
Gust: crema de zahar ars, piersica, miere, nuci de macadamia
Aciditate: medie
Nivel aciditate: 3.5
Nivel intensitate: 4
Altitudine: 1200-1800 m
Grad prajire: mediu
Preparare: metode alternative
Metoda de procesare: tip honey
Prajita artizanal pe: Probat Probatone 12
Cantitate: 200 g
Pret/kg: 200 lei