Descriere
Cuptorul pe gaz Koda 16 este alegerea perfecta daca doriti un cuptor portabil care atinge temperaturi ridicate de pana la 500°C in doar 20 minute si coace o pizza autentica in doar 60 de secunde. Acesta este destinat exclusiv utilizarii in spatii exterioare, oferind o experienta unica de gatit.
Desi cuptorul Koda 16 a fost proiectat pentru a functiona in siguranta la temperaturi ridicate de pana la 500°C, este recomandat sa il mentineti in jur de 400°C pentru a coace o pizza perfecta in stil napoletan.
Avand o carcasa izolata din otel carbon, acoperit cu pulbere rezistenta la temperaturi inalte si placa de copt din piatra de cordierit de 15 mm, optimizate pentru o distributie uniforma a caldurii, cuptorul Koda 16 poate coace atat pizza, cat si o varietate de alimente, precum fripturi, peste sau legume.
Designul compact al cuptorului il face sa fie usor de transportat si de depozitat, fiind gata de functionare in scurt timp.
1. Desfaceti picioarele pliabile si montati-le in spatii exterioare pe o suprafata din inox, lemn sau piatra.
2. Introduceti piatra de copt din cordierit.
3. Conectati-l la un rezervor cu propan (Nu uitati sa verificati daca exista scurgeri de gaz!).
De ce sa alegeti un cuptor pe gaz?
Usor de utilizat
Pur si simplu conectati-va la un rezervor de propan si incepeti sa gatiti!
Control
Setati temperatura cu ajutorul butonului de control.
Comoditate
Nu este nevoie sa curatati reziduurile de combustibil dupa gatit!
Ce este in cutie
1. Cuptor pentru pizza Ooni Koda 16 cu picioare rabatabile
2. Piatra de copt din cordierit
3. Regulator de presiune si furtun pentru conectarea la rezervorul de propan
4. Suport de chibrit extensibil (nu este reprezentat in foto).
Instructiuni de ingrijire:
Depozitati cuptorul Ooni Koda 16 in siguranta cu husa de transport conceputa special pentru acesta. Aceasta husa impermeabila va proteja cuptorul de praf si intemperii. In caz de conditii meteo extreme, va recomandam sa depozitati cuptorul in interior. Asigurati-va ca acordati cuptorului dvs. timpul necesar pentru a se raci complet inainte de depozitare.
Curatarea interiorului cuptorului Koda 16 este usoara: Porniti cuptorul la temperaturi ridicate timp de 30 de minute pentru a arde resturile ramase. Odata racit, interiorul poate fi sters cu prosoape uscate de hartie sau cu o perie pentru cuptor.
Carcasa exterioara a cuptorului Koda 16 poate fi stearsa cu o carpa umeda si uscata imediat. Evitati produsele de curatare abrazive sau cele care contin substante chimice dure.
Rutina de curatare recomandata:
• Stergeti carcasa interioara cu un prosop uscat de hartie inainte de fiecare utilizare
• Curatati tubul arzatorului la fiecare 3 luni cu o perie de sarma pentru a indeparta resturile alimentare.
Specificatii tehnice
Dimensiuni: 63 x 58 x 37 cm
Greutate: 18,2 kg
Suprafata de gatit: 40,6 cm
Carcasa durabila, izolata, acoperita cu pulbere din otel carbon
Piatra de copt din cordierit de 15 mm
Arzator in forma de L
Dispozitiv de siguranta la flacara (FSD) (va intrerupe automat alimentarea cu gaz daca flacara este stinsa in timp ce alimentarea cu gaz este pornita)
Ooni Koda 16 este compatibil cu rezervoarele mari de propan (utilizate in mod normal cu gratare)
Putere maxima: 8.49 kWh/29000 BTU
NU este compatibil cu gazele naturale