Descriere
Dupa o descriere sumara a principalelor tipuri de vinuri si a regiunilor viticole din Franta, Italia, precum si a unora din alte parti ale lumii, cititorul afla despre diversele caracteristici ale acestei bauturi (culoare, buchet, continut de zahar, concentratie alcoolica), considerente luate in calcul la alegerea tipului de vin, pentru o asortare perfecta cu meniul servit.
Retetele prezentate, in care vinul este folosit pentru imbogatirea gustului si aromei preparatului rezultat, sunt insotite de imagini deosebit de atragatoare, starnind apetitul, curiozitatea si dorinta de a realiza preparatele respective. Retetele prezentate sunt structurate pe zece capitole, cuprinzand tot atâtea categorii: antreuri şi supe, salate şi sosuri pentru acestea, mâncăruri celebre europene, preparate pe baza de carne de vita, porc si miel, preparate pe baza de carne de pasare, fructe de mare, paste, garnituri, preparate pentru micul dejun si deserturi.
Simplitatea eleganta a acestei carti va putea fi apreciata atat de cei care vor sa se perfectioneze in arta gastronomiei, cat si de cei care ajung in bucatarie doar ocazional, aceasta mai ales datorita faptului ca instructiunile sunt foarte usor de urmarit iar ingredientele sunt disponibile in magazinele autohtone.
Editura: House of Guides
Colectia: Gastronomica pe care o puteti vizualiza AICI.
Formatul: 127 x 216 mm
Numar de pagini: 232