Descriere
Asa cum ii spune si numele, masina de paste Imperia Restaurant Manuale este folosita cu precadere in restaurantele cu specific italienesc (dar nu numai), la prepararea manuala a pastelor proaspete de casa, delicate si foarte gustoase.
Fabricata din otel cromat si prevazuta cu o manivela (cu maner de lemn la capat) ce se pune in functiune manual, masina de facut paste prezinta marele avantaj al libertatii de miscare si al mobilitatii, fara a fi dependenta de sursele de curent electric.
Prin design si prin sistemul simplu de functionare, masina de paste este un ajutor de nadejde in bucatariile profesioniste si ofera posibilitatea de a prepara in stil traditional si autentic paste italienesti, ca la carte, pornind din punctul 0 al acestora.
Astfel, aceasta netezeste foi de aluat cu latimea de 22 cm, mai generoase decat cele pregatite de alte masini similare, iar datorita sistemului de functionare a rolelor, grosimile foilor sunt foarte fin reglabile: pe 10 dimensiuni diferite, care ajung pana la maxim 6 mm. De asemenea, masina poate prepara toate tipurile de paste sau taitei, dupa gusturi si preferinte, cu ajutorul accesoriilor optionale, care pot fi achizitionate separat.
Usor de curatat, masina de facut paste este prevazuta cu roti dintate din otel calit si cu lagare (bucsi) care nu necesita ungere, care pun in miscare rolele de formare a foilor de aluat, caracteristici tehnice esentiale in mentinerea ireprosabila a functionalitatii acesteia, un timp indelungat.
Masina de facut paste Restaurant Manuale face parte din produsele de calitate Imperia, al carei istorie de peste 80 de ani o recomanda ca lider de piata in industria masinilor de paste.
Investitie inteligenta in favoarea gustului minunat al pastelor, a sanatatii si implicit, in favoarea profitului afacerii tale, masina manuala se adapteaza celor mai inalte standarde ale calitatii, prin rezistenta si versatilitate, in toate bucatariile care se respecta.
Caracteristici tehnice:
Greutate: 11 Kg
Dimensiuni: 42 x 35 x 35 cm