Descriere
Cos dospire aluat, marca Westmark, confectionat din rachita naturala.
Banetoanele de rachita - tipice brutariei frantuzesti, va ajuta sa imbunatatiti forma, textura si crusta aluatului de paine inainte ca aceasta sa fie coapta.
Expertii brutari recomanda utilizarea banetoanelor, deoarece ofera numeroase avantaje in ceea ce priveste prepararea aluatului, ajutand la procesul de fermentatie si la absorbtia surplusului de umiditate, impiedicand aparitia procesului de condensare. De asemenea banetonul ajuta la pastrarea formei rotunjite a painii.
Datorita dimensiunilor sale, cosul pentru dospire este ideal pentru a pregati o paine de aproximativ 750 - 1000 g. Cosul imprima aluatul cu un model dungat, ceea ce va crea o crusta cu un gust si un aspect deosebit.
Constructia solida a cosului face din acesta alegerea ideala, fie ca sunteti brutar amator sau brutar cu experienta. Cosul pentru dospit se curata doar manual.
Dimensiuni: 28 x 13 x 6,5 cm.