Descriere
Cutit Gyutoh, cutitul bucatarului japonez, marca Miyabi, cu lama de 24 cm rezistenta la socuri.
Indiferent daca tocati, feliati sau taiati carne si legume, lama lata, robusta si dimensiunea confortabila si echilibrata se va dovedi ideala pentru sarcinile de zi cu zi.
Caracteristici:
- Lama simetrica din otel ultra-dur MicroCarbide FC61 imbracata in 48 straturi de otel inoxidabil;
- Lama Honbazuke ultra-ascutita (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice cutitelor japoneze);
- Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica;
- Lama calita prin proces criogenic FRIODUR ® la –196°C, ce garanteaza de asemenea o foarte mare duritate;
- Maner din lemn de pakka;
- Duritate Rockwell de aproximativ 61;
- Se recomanda doar spalarea manuala;
- Fabricat manual in Seki, Japonia.
Conceput la standarde exigente, MIYABI continua sa depuna eforturi pentru perfectiune cu MIYABI Kaizen Collection. "Kaizen” cuvantul japonez pentru "imbunatatire” sau „schimbare in bine” este un mod de viata. Aceasta serie combina cea mai recenta tehnologie design modern si secole de arta la fabricarea cutitelor.
Lungime cu maner: 38 cm
Lungimea lamei: 24 cm