Descriere
Cutit Gyutoh, marca Miyabi, cu lama de 24 cm, rezistent la coroziune si socuri, ideal pentru a taia carne si legume de dimensiuni mari.
Miyabi imbina traditionalul cu tehnicile inovatoare aducand la viata traditia japoneza, fiecare cutit avand lama finisata manual cu margine katana, un omagiu adus sabiilor de samurai prelucrate cu secole in urma.
Caracteristici:
- Lama cutitelor este formata din 3 straturi;
- Miezul lamei contine pulbere de otel MicroCarbide MC63 incorporata in 2 straturi de otel, acesta ofera o duritate de aprox. 63 Rockwell (Unitate standard internationala de masurare a duritatii);
- Lama calita prin proces criogenic CRYODUR ® la –196°C, ce garanteaza de asemenea o foarte mare duritate;
- Lama cu profil autentic japonez cu aspect Tsuchime (finisaj cu ciocanul) cu un unghi simetric de 19°;
Fiecare lama este finisata manual, conform metodei traditionale Honbazuke, ce asigura maximul de precizie in taiere;
- Manerul fabricat din lemn Pakka oferta stabilitate si un echilibru perfect indiferent de tehnica de taiere folosita.