Descriere
Cutit Sujihiki, marca Miyabi, cu lama de 24 cm, rezistent la coroziune si socuri, ideal pentru a taia si felia carne si peste.
Miyabi imbina traditionalul cu tehnicile inovatoare aducand la viata traditia japoneza, fiecare cutit avand lama finisata manual cu margine katana, un omagiu adus sabiilor de samurai prelucrate cu secole in urma.
Caracteristici:
- Lama cutitelor este formata din 3 straturi;
- Miezul lamei contine pulbere de otel MicroCarbide MC63 incorporata in 2 straturi de otel, acesta ofera o duritate de aproximativ 63 Rockwell;
- Lama calita prin proces criogenic CRYODUR ® la –196°C, ce garanteaza o foarte mare duritate;
- Lama cu profil autentic japonez cu aspect Tsuchime (finisaj cu ciocanul) cu un unghi simetric de 19°;
- Fiecare lama este finisata manual, conform metodei traditionale Honbazuke, ce asigura maximul de precizie la taiere;
- Manerul fabricat din lemn Pakka oferta stabilitate si un echilibru perfect indiferent de tehnica de taiere folosita.
Se poate curata doar prin spalare manuala.