Descriere
Cutit japonez Sujihiki, pentru feliat, marca Miyabi, cu lama speciala de 24 cm, rezistenta la coroziune si socuri.
Asemeni oricarui alt cutit MIYABI, un cutit Sujihiki se remarca prin frumusete si prin lama extrem de ascutita. Lama sa de 24 cm este lunga si ingusta si este ideala pentru a taia, fileta sau fasona orice tip de carne sau peste.
Se foloseste pentru prepararea sashimi, sushi si pentru fileuri fine de peste si de fructe de mare.
Caracteristici:
- Lama cutitelor este formata din 100 straturi;
- Lama simetrica din otel special dur MC63 imbracata in 100 straturi de otel inoxidabil cu design similar lamelor de Damask;
- Lama calita prin proces criogenic CRYODUR® la –196°C, ce garanteaza de asemenea o foarte mare duritate;
- Lama simetrica Honbazuke cu margini ultra-ascutite asigura maximul de precizie in taiere;
- Manerul ergonomic japonez, in forma literei ''D'', asigura o manevrare extrem de usoara si confortabila, permitand o miscare controlata si echilibrata.