Un dressing poate transforma o salată obișnuită într-una cu totul specială. Această vinegretă este un dressing care merge foarte bine la salatele de vară, la care musai ai adăugat brânză de capră și pere feliate.
Ingrediente:
- ¼ cană suc natural de portocale
- ¼ cană oțet de vin alb
- ¼ ulei din semințe de struguri
- 1 cană caise proaspete, decojite, fără samburi și înjumătățite
- ½ linguriță sare de mare
- ½ linguriță piper negru
- 3 linguri zahăr granulat
Mod de preparare:
- Adaugi toate ingredientele în bolul blenderului și îl închizi bine. Activezi funcția “Dressings” a blenderului sau folosești viteza Medie-Lentă (Medium-Low) de omogenizare a acestuia, timp de 30 de secunde.
- Vinegreta obținută se adaugă imediat la salată sau se păstrează în frigider, într-un recipient cu închidere etanșă maxim 2 zile.
Produse recomandate:
Alte articole care te-ar putea interesa: