Fructele și legumele sunt produse sezoniere, pe cât de incredibil sună în ziua de azi. Globalizarea, încălzirea globală și noua tehnologie, au făcut posibil să avem produse proaspete pe tot parcursul anului.
Fructele și legumele sunt produse sezoniere, pe cât de incredibil sună în ziua de azi. Globalizarea, încălzirea globală și noua tehnologie, au făcut posibil să avem produse proaspete pe tot parcursul anului.
Ce ar fi vara fără o înghețată sau weekend-ul fără un desert savuros? Plus că zahărul este esențial pentru funcționarea creierul și avem nevoie de el pentru energie. (cu siguranță nu cel din gogoși, dar înțelegi ideea :-))
Vara ne răsfață cu o mulțime de fructe, legume, culori și savori. Dar pe lângă toate acestea, peștele și fructele de mare sunt și ele la loc de cinste, fie că te bucuri de ele la taverna preferată sau le gătești acasă, după bunul plac.
Pentru mult timp, cartofii prăjiți fără ulei au fost un fel de unicorn al lumii culinare. Pofticioși mari și mici, bloggeri culinari, nutriționiști și bucătari – cu toții am visat același vis: să ne bucurăm de cartofi prăjiți fără să ne facem griji pentru sănătate sau siluetă. Din fericire, tehnologia a evoluat, inginerii și-au făcut treaba și uite-așa visul nostru a devenit realitate luând forma unui air-fryer care prăjește alimentele rapid și fără exces de grăsimi.