• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
RSS

Articole octombrie 2024

Trucuri și tehnici pentru a evita lipirea mâncării de oale
Trucuri și tehnici pentru a evita lipirea mâncării de oale

E bine să ai lipici la mâncare bună, dar nu e bine când oalele tale au lipici la mâncare de orice fel. Ca atunci când vrei să prepari o omletă delicioasă și constați cu stupoare că tigaia ta nu vrea să-i mai dea drumul. “Frustrant” e puțin spus.

Tocmai de aceea tratăm astăzi subiectul vaselor de gătit care rămân curate și alunecoase chiar și după ce le folosești. De ce se poate lipi mâncarea de o tigaie, cum alegi oalele și tigăile care nu lipesc și ce trucuri poți aplica pentru a asigura o suprafață antiaderentă – vei afla toate acestea în rândurile care urmează.

Cum să folosești corect o răzătoare: sfaturi pentru eficiență maximă
Cum să folosești corect o răzătoare: sfaturi pentru eficiență maximă

Oricât de multe aparate și gadget-uri ai avea în bucătărie, răzătoarea rămâne o veterană incontestabilă a preparării alimentelor. Cea mai cunoscută răzătoare de bucătărie rămâne cea cu patru laturi, dar conform legendei, cel puțin una dintre aceste laturi rămâne mereu ignorată de bucătarii casnici.

Să fie cu adevărat inutilă? Sau pur și simplu mai avem de învățat cum se folosește o răzătoare în mod corect? Află mai jos răspunsul la aceste întrebări și descoperă ce răzători de bucătărie sunt cele mai des folosite pentru a obține rezultate de calitate și eficiență maximă.

Tehnica de blanșare: Secretele conservării prospețimii și culorii alimentelor
Tehnica de blanșare: Secretele conservării prospețimii și culorii alimentelor

Trendurile culinare vin și pleacă, dar procedeele de gătit și de preparat alimentele sunt fundamentul artei culinare. În alte cuvinte, dacă ești pasionat de gătit, dacă vrei să faci o carieră din pasiunea ta sau dacă îți dorești pur și simplu să faci mâncare bună și apetisantă, citește articolele noastre:

Secrete pentru gratinarea perfectă: Ustensile și tehnici esențiale Ce este poșarea alimentelor și ce tipuri de alimente se pot găti utilizând această tehnică Tehnica Bain Marie: Ce înseamnă și cum se folosește
Cum să faci piureuri cremoase pentru bebeluși cu ajutorul blenderului
Cum să faci piureuri cremoase pentru bebeluși cu ajutorul blenderului

Dragă proaspătă mămică sau proaspăt tătic,

Dacă ai ajuns să citești acest articol, înseamnă că ești deja cel mai bun părinte pentru bebelușul tău. Știm: diversificarea e o etapă uriașă nu doar în viața bebelușului tău, ci și a ta. De aceea ne dorim să-ți descrețim puțin fruntea și să-ți facem munca mai rapidă și mai ușoară, ca să ai mai mult timp de joacă și de îmbrățișări.

Îți arătăm în rândurile de mai jos cum să prepari cele mai fine piureuri cu ajutorul blenderului și câteva rețete de piureuri pentru bebeluși simple și sănătoase.