Rece, dulce și energizantă, această bautură poate fi servită pe toată durata zilei, chiar și în zilele reci de iarnă. Alege un moment liber în care să poți savura un Frappuccino de caramel cu topping de frișcă și bucățele crocante de bomboane, pe cât de aspectuos, pe atât de gustos, servit într-o cană elegantă!
Ingrediente:
- 1 cană cu lapte integral;
- 2 căni de gheață;
- 1 cană de cafea;
- 3 linguri de sirop de caramel dens (făcut din apă și zahăr, în cantități egale);
- frișcă;
- 5 sau chiar mai multe bomboane din caramel;
- pungă pentru alimente.
Timp:
- Timp de preparare: 10 min
Cum se face:
Pasul 1: Desfaceți bomboanele din ambalaje și puneți-le în pungă. Sigilați punga și folosind un ciocan de bucătărie, spargeți bomboanele în bucăți mici. Puneți-le deoparte.
Pasul 2: Puneți laptele, cafeaua preparata cu ajutorul cafetierei Siphon-KitchenAid, gheața și siropul în blenderul Diamond-KitchenAid.
Pasul 3: Amestecați foarte bine ingredientele, până se transformă în frappe. Dacă vi se pare că amestecul este prea subțire, adăugați mai multă gheață și vice versa. Dacă vi se pare că amestecul se lipește de blender, adăugați mai mult lapte.
Pasul 4: Turnați amestecul în pahare și apoi adăugați frișca.
Pasul 5: Adăugați bucățelele de bomboane deasupra și bucurați-vă de acest desert minunat.
Tips:
- Spargeți bomboanele chiar înainte de prepararea băuturii, deoarece se pot lipi între ele, dacă sunt ținute prea mult în pungă
Îți urăm poftă bună!
Produse recomandate:
Alte articole care te-ar putea interesa: