• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0

Pacheţele condimentate de crevete by KitchenAid

Pacheţele condimentate de crevete by KitchenAid

Fă-ți masa zilnică mai sănătoasă cu o rețetă inedită de pacheţele condimentate cu foi vegetale ultra-subțiri de dovlecel și castravete, crevete proaspete și aromate și sparanghel. Aromele vor fi cu totul și cu totul delicioase și vei putea înlocui cu succes pastele făinoase.

Ingrediente:

  • 230 gr crevete gata gătite, decorticate
  • 50 gr maioneză
  • 5 ml Sriracha sos
  • 113 gr sparanghel opărit
  • 1 dovlecel zucchini, tăiat în bucăți de 10 cm
  • 1 castravete, tăiat în bucăți de 10 cm
  • Sos de soia (opțional)

Mod de preparare

Pas 1 - Taie crevetele în bucăți de 1,25 cm. Amestecă maioneză și sosul Sriracha într-un castron mediu. Adaugă creveți și amestecă pentru a le combina. Compoziția se poate face cu până la 4 ore înainte.

Pas 2 - Atașează atașamentul de spiralare foi de legume la mixerul de bucătărie KitchenAid®. Introdu adaptorul de dovlecel / castravete în centrul accesoriului, aliniind semnele roșii. Fixează dovlecelul / castravetele. Introdu țepușa până la capăt. Atașează lama de spiralare. Poziționează un castron sub lama de spiralare. Pornește mixerul pe viteza 2 şi spiralează. Repetă cu restul bucăților de dovlecel și castravete rămase.

Pas 3 - Taie foile de dovlecei și castraveți rezultate, în bucăți de 15 cm. Vor rezulta ~12-14 bucăți. Întinde foile pe suprafața de lucru și tamponează-le cu un șervet de hartie pentru a absorbi excesul de umiditate.

Pas 4 - Așează o foaie de castravete peste o foaie de dovlecel. În fiecare foaie rezultată așează o linguriță din compoziția de crevete și 1-2 bucăți de sparanghel.

Pas 5 - Înfășură foaia în formă de con și asigură cu o scobitoare.

Le poți face cu până la 2 ore înainte și păstra în frigider până la momentul servirii. Opțional poți adauga sos de soia.

 

Produse recomandate:

Alte articole care te-ar putea interesa: