Dacă ești în căutare de rețete rapide și delicioase, puiul cu ghimbir, fasole verde și pak choi este o idee bună pentru o cină rapidă, iar dacă rămâne ceva poate fi luat pentru prânzul de a două zi la serviciu. Un preparat sănătos și savuros, care te cucerește prin combinația de gusturi și arome și-ți potolește foamea fără a te pune să stai prea mult în bucătărie.
Ingrediente:
- 2 piept de pui
- 200 gr teci fasole verde fideluţă
- 2 pak choi mici (varză chinezească)
- 200 gr semințe de susan alb și negru
- 1 rădăcină de ghimbir
- 1 legatură de creson
- ulei de măsline
- sare și piper
Mod de preparare
Pas 1 - Spălă pieptul de pui, usucă-l și condimentează-l cu sare și piper.
Pas 2 - Rade jumătate din rădăcina de ghimbir și întinde-o pe pieptul de pui. Tăvălește pieptul de pui în semințele de susan.
Pas 3 - Opăreşte fasolea verde în apă clocotită timp de ~5 minute.
Pas 4 - Încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie și rumenește ușor pieptul de pui pe toate părțile, pentru a sigila aromele, înainte de a fi introdus în cuptor la 120°C timp de 10 minute.
Pas 5 - Toacă pak choi-ul fideluţă și prăjește-l împreună cu tecile de fasole într-un pic de ulei de măsline.
Pas 6 - Taie fiecare piept de pui în bucăți potrivite și servește-l pe o farfurie deasupra tecilor de fasole. Rade puțin ghimbir proaspăt peste bucățile de piept de pui și garniseşte cu creson.
Produse recomandate:
Alte articole care te-ar putea interesa: