O combinaţie delicată de arome şi un mod de prezentare ingenios: felicitări, Daniela Gospodariu!
Pe de o parte simplă şi rapid de preparat, pe de alta, gustoasă şi săţioasă, reţeta de paste Al Limone ne-a convins că merită încercată ca fel principal, măcar o dată.
Ingrediente:
- 250 g paste;
- 45 g unt President;
- 30 g parmezan răzuit;
- 1/2 rodie;
- măsline;
- 1 linguriţă coajă de lămâie;
- sucul de la 1/2 lămâie;
- miere;
- pătrunjel;
- sare;
- piper negru;
Mod de preparare:
Pasul 1: Într-o oală se toarnă apă şi se pun pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe pungă.
Pasul 2: Separat, într-o tigaie se topeşte untul, apoi se toarnă sucul şi coaja de lămâie, mierea şi parmezanul ras.
Pasul 3: Când pastele sunt fierte, se scurge apa şi se amestecă uşor cu sosul de lămâie, rodiile şi măslinele, condimentându-se apoi după gust cu sare şi piper.
Pasul 4: Pastele se servesc imediat, stropite cu puţin ulei de măsline şi pătrunjel tocat.
Pofta mare!
Produse recomandate:
Alte articole care te-ar putea interesa: