După atâtea preparate tradiționale, încearcă, astăzi, o supă asiatică din lapte de cocos care să aducă toată savoarea Răsăritului într-un bol de supă. Ingredientele se găsesc și la noi cu ușurință, iar gustul te va impresiona prin aromele exotice și parfumate.
Ingrediente pentru supă:
- 420 ml bulion de legume
- 420 ml lapte de nucă de cocos nedegresat
- 140 gr alune caju crude
- 1 lingură de suc proaspăt de lime
- 1 lingură de sos tamari (sos de soia fără gluten)
- 2 lingurițe de ghimbir proaspăt tocat
- 1/2 linguriță de praf curry galben
- 1/2 linguriță de praf de ceapă
- 1/2 linguriță de praf de usturoi
- 1/4 linguriță de sare de mare
- 1/8 linguriță de piper cayenne
Ingrediente pentru topping:
- 1 dovlecel mic, tăiat julienne
- 1 ardei gras roșu mic, tăiat julienne
- 14 gr pătrunjel tocat fin
Mod de preparare:
Pas 1: Pune toate ingredientele de supă în recipientul de mixare al blenderului KitchenAid® Power Plus®.
Pas 2: Asigură capacul și setează blenderul în programul Adapti-Blend ™ pentru supă. Amestecă până când aparatul se oprește. Alternativ, se amestecă timp de aproximativ 5 minute, pornind de la viteza 1 și crescând treptat la viteza 10. Supa va ieși din blender fierbinte.
Pas 3: Împarte supa în mod egal în patru boluri de supă și adăugă cantități egale de fidea de dovlecel, ardei gras și pătrunjel.
Pas 4: Servește imediat.
Produse recomandate:
Alte articole care te-ar putea interesa: