• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
RSS

Articole

Burger de vită cu piersici by Staub
Burger de vită cu piersici by Staub

Cine a zis că nu-ți poți face acasă un burger ca la restaurant? Cu siguranță nu cei de la Staub care îți oferă o rețetă aparte care să dea culoare cinei tale împreună cu familia sau prietenii. Investește în ingrediente de calitate, gătește-le corect și servește cu niște cartofi sau morcovi copți, salată sau orice altceva dorești.

Pizza Margherita cu roşii Cherry by Emile Henry
Pizza Margherita cu roşii Cherry by Emile Henry

Este cea mai simplă reţetă de pizza, care se face din ingrediente puţine şi proaspete şi de care italienii sunt cei mai mandri. Emile Henry te invită să te bucuri de textura cremoasă a acestei pizza la tine acasă iar pentru cele mai bune rezultate te sfătuieşte să foloseşti una din  pietrele de copt special concepute pentru un rezultat "buona de te lingi pe degete".

6 lucruri de care să ții cont când vrei să cumperi un blender
6 lucruri de care să ții cont când vrei să cumperi un blender

Vrei să-ți cumperi un blender care să te ajute în bucătărie. N-ar trebui să fie cine știe complicație. Apoi te trezești într-un labirint de brand-uri, prețuri, cifre de performanță, descrieri, specificații, forumuri, recenzii... și uite-așa trece ora de mic dejun și tu n-ai cu ce să-ți prepari un smoothie. Iată așadar câteva lucruri esențiale la care să te gândești atunci când vrei să-ți înnoiești bucătăria cu un blender. 

Tartă cu legume de vară și crustă din cartof dulce
Tartă cu legume de vară și crustă din cartof dulce

Ce poate fi mai delicios ca o tartă simplă cu legume de vară. Este perfectă pentru a fi servită atât ca aperitiv cât şi ca fel principal pentru o cină uşoară. Este o tartă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și sățioasă.

Beef steak la tigaie – cum obții un rezultat perfect
Beef steak la tigaie – cum obții un rezultat perfect

Cine a avut norocul să mănânce “cel mai bun steak de vită din viața lui”, probabil că 1) nu-l va uita niciodată și 2) îl va compara mereu cu toate steakurile viitoare și probabil că niciunul nu va mai devansa campionul. Dar știi de ce, nu?
Pentru că gustul nu e o știință exactă. Ba din contră, e influențat de stări și emoții create din te miri ce: atmosfera din jur, compania de la masă, modul de prezentare, locul în care iei masa, vremea – tot contextul. Ca să nu mai zicem că, de fiecare dată când povestești prietenilor, se transformă într-o experiență culinară și mai sublimă, și mai incomparabilă. Că doar și repetiția e mama cuiva.

Ghidul aranjării desertului pe farfurie
Ghidul aranjării desertului pe farfurie

Frumusețea vorbește de la sine. Și știi ce spune? Că nu e destul să fii frumos. Și că sunt mai multe lucruri de care trebuie să ții cont dacă vrei să impresionezi: să fii îngrijit, să trezești curiozități, să transmiți emoții. Marii bucătari ai lumii au învățat rapid regula asta și uite-așa a luat naștere o întreagă artă a platingului – aranjarea mâncării pe farfurie înainte de servire.  Da, știm, o tocăniță nu-ți permite prea multe “artificii”, dar un desert, oricare ar fi el, DA. Și dacă tot vrei să impresionezi, de ce să nu o faci ca la carte?

Peștele la grătar – mici secrete și trucuri
Peștele la grătar – mici secrete și trucuri

Unora le place peștele la grătar, dar nu prea au îndemânare, așa zic ei. Ba se lipește de grătar, ba se destramă și ajunge în jar, ba una, ba alta și tot la pui și la porc ne întoarcem. Dar să știi că în cele mai multe cazuri nu e vorba de lipsă de îndemânare, nuuu, nicidecum! Ci de o lipsă de ustensile potrivite, dar și sfaturi care să le facă viața mai ușoară și grătarul mai reușit... cât ai zice pește. 

8 curiozități despre înghețată
8 curiozități despre înghețată

Un preparat faimos în toată lumea nu vine niciodată singur, ci cu o istorie tumultuoasă și ciudățenii la care nu te-ai fi gândit niciodată. Pentru că suntem topiți după înghețată, am decis să cercetăm mai îndeaproape povestea acestei minunate invenții culinare și am găsit, pe alocuri, chiar mai mult decât căutam. 

Kebab de pui în stil mediteranean
Kebab de pui în stil mediteranean

Dacă îți place kebabul de pui, e mai sigur și mai sănătos să ți-l prepari singur. Emile Henry îți propune o reţetă plină de savoare pentru zilele calde de vară, când ne place să stăm la un grătar şi vrem să ne impresionăm amicii cu un preparat rapid, gustos şi arătos.

Sărmăluțe de ștevie cu quinoa și mozzarella
Sărmăluțe de ștevie cu quinoa și mozzarella

Pentru că sarmalele sunt un deliciu în orice formulă, încercă aceste delicioase sărmăluțe în stil italian. Profită de sezonul steviei și gătește măcar odată această rețetă și îți garantăm că în fiecare primăvară nu o vei mai rata.