• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
RSS

Articole

Roșii umplute cu carne tocată
Roșii umplute cu carne tocată

Ne plac atât de mult ardeii umpluți încât adesea uităm că putem să-i înlocuim și cu alte legume la fel de ofertate. De la STAUB vine rețeta unor roșii umplute cu carne tocată și servite cu un sos răcoritor de iaurt cu mentă – o mică desfătare pentru orice pofticios.

Chec sărat cu făină integrală și busuioc
Chec sărat cu făină integrală și busuioc

Cât de sănătos poate fi un chec? Plin de semințe, de arome naturale și grăsimi sănătoase, checul cu busuioc se pregătește foaaarte simplu și se descurcă minunat ca aperitiv sau garnitură, oricând ți-e pofta

Cum îți poate schimba viața un deshidrator de alimente
Cum îți poate schimba viața un deshidrator de alimente

Nu va rezolva problemele de la muncă și nici traficul din oraș, nu va schimba clasa politică și probabil că nici copiii nu vor fi mai ascultători după ce-ți cumperi un deshidrator. Dar îți poate schimba în bine obiceiurile alimentare și, cu puțin noroc, și pe cele ale micilor mofturoși, îți va reîmprospăta universul de idei și rețete culinare și va fi fără îndoială o piesă esențială și neprețuită pentru adepții dietelor raw.

New York Cheesecake cu caramel sărat by KitchenAid
New York Cheesecake cu caramel sărat by KitchenAid

Cheesecake-ul în stil New York e o rețetă la fel de clasică precum caramelul sărat, ba chiar și precum aluatul crumble. Și totuși, puse împreună dezvăluie de fiecare dată un spectacol al texturilor perfecte, o adevărată capodoperă a cofetăriei pe care, surprinzător, o poate crea aproape oricine. Condiția e să pui pasiune și să respecți rețeta de mai jos, testată de KitchenAid.

Rulouri de cârnăciori de casă în foietaj, by KitchenAid
Rulouri de cârnăciori de casă în foietaj, by KitchenAid

Le poți duce la o petrecere sau le poți pregăti ca o gustare pentru copii. Nu prea poți da greș cu ele, atâta timp cât condimentezi foarte bine carnea și le rumenești exact cât trebuie. Încearcă-le într-un weekend lejer și suntem siguri că vei pune rețeta la colecție.

Brioșe cu pere și ovăz (fără zahăr, fără gluten)
Brioșe cu pere și ovăz (fără zahăr, fără gluten)

Când nu te răsfeți cu delicii pline de zahăr, ciocolată și caramel, poți alege o rețetă surprinzător de simplă de brioșe asezonate numai cu ingrediente sănătoase. Poate cel mai potrivit mod de a-ți înveli bucătăria în parfum de compot de pere și mirodenii tomnatice. Și toate astea  fără mustrări de conștiință sau de cântar :)

Tot ce-ți trebuie pentru dovleacul de Halloween (și alte secrete)
Tot ce-ți trebuie pentru dovleacul de Halloween (și alte secrete)

Nu știm alții de ce iubesc Halloween-ul, dar la noi lucrurile sunt destul de clare. Halloween-ul ăsta american e un prilej în plus să coacem niște tarte și plăcinte românești, de toamnă :) Și în timp ce în casă miroase a scorțișoară și cuișoare, sculptăm dovleci în forme haioase și le punem semințele la cuptor, pentru ronțăieli cu parfum nostalgic de copilărie. Ce să nu-ți placă la combinația asta?

Supă cremoasă de brânză și bere
Supă cremoasă de brânză și bere

Pe cât de bizar sună, pe atât de spectaculos este mixul acesta de arome și texturi, de inspirație germană. Dacă ești atent la calorii, nu te lăsa păcălit de cuvântul „supă”; crema asta e un mic dezastru caloric, dar așa-i stă bine unui preparat minunat de delicios.

Pui a la Basque
Pui a la Basque

O rețetă emblematică a Țării Bascilor din nordul Spaniei, puiul Basquaise este un preparat învăluit în cele mai apetisante culori și condimentat exact atât cât este nevoie. O tocăniță foarte aromată,

Paharele iubitorului de bere
Paharele iubitorului de bere

Cea mai bună bere e berea multă, zicea un mare înțelept. Nu poți contrazice un adevăr absolut, dar îl poți completa: cea mai bună bere e berea multă și băută din paharele potrivite. Pentru că există câte un pahar pentru fiecare stil de preparare a berii. Și nu e o găselniță de dragul artei sau al vânzărilor, ci chiar de dragul berii. Fiindcă forma unui pahar influențează gustul berii, culoarea și chiar compoziția.