• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
RSS

Articole

Macaroane cremoase cu brânză by KitchenAid
Macaroane cremoase cu brânză by KitchenAid

Cine ar spune nu unei porții de macaroane calde cu brânză cremoasă făcute la la cuptor? Nu e nimic mai bun decât un bol cu paste aburinde scăldate într-un sos cremos de brânzeturi fine şi îmbrăcate într-un înveliș crocant de pesmet. Atât de bune cât sunt încă ușor calde, macaroanele cu brânză și sos cremos, la cuptor, nu vor rezista prea mult în farfurie.

Fondanta cu ciocolata si sos de zmeura
Fondanta cu ciocolata si sos de zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura face parte din categoria deserturilor rafinate, pe care le poti pregati in zilele speciale ca un rasfat supreme. Ciocolata este “dulcele” preferat al tuturor, iar zmeura îi dă o aromă unică. Încearcă şi tu această prăjitură delicioasă cu ciocolată şi zmeură, după o reţetă foarte simplă.

Fettuccine de casă by KitchenAid
Fettuccine de casă by KitchenAid

Ușor de făcut și cu mult mai gustoase decât tot ce poți să cumperi de la magazin, pastele făcute în casă merită tot efortul depus, pentru că nimic nu se compară cu pastele proaspete, pregătite în casă, mai ales dacă folosești și ouă de țară. Singura problemă va fi să te decizi ce rețetă să gătești și ce sosuri să pregătești.

NOUL MAXTRA+, cel mai bun filtru BRITA
NOUL MAXTRA+, cel mai bun filtru BRITA

Prima este că BRITA continuă să progreseze și marchează o nouă eră în tehnologia de filtrare a apei prin cel mai bun cartuș filtrant de până acum: MAXTRA+. A doua veste e că la momentul la care citiți aceste rânduri, noile filtre se află pe rafturile fizice, dar și virtuale ale magazinelor Kitchen Shop și își așteaptă cuminți rândul la carafele BRITA Fill&Enjoy.

Tartă cu bezea și cremă de lime
Tartă cu bezea și cremă de lime

La fel ca în viață, succesul unei rețete constă de cele mai multe ori în echilibru. Nici prea dulce, nici prea sărat, nici prea acru, nici prea crocant, nici prea moale, nici prea bine făcut. Tocmai de aceea este foarte probabil ca această tartă să intre direct în Top 3 cele mai bune dulciuri de casă”.  Ai un blat crocant din biscuiți uscați îmblânzit de cremozitatea unei umpluturi bine aromate. Ai o cremă de lămâi și lime, acrișoară bine, dar înduplecată de dulceața inconfundabilă a bezelei. Ai rețeta mai jos și toate ustensilele necesare la 2 click-uri distanță. Ai de toate, mai puțin scuze să nu încerci această tartă fabuloasă. 

5 trucuri pentru a reduce grăsimea (și caloriile) din deserturi
5 trucuri pentru a reduce grăsimea (și caloriile) din deserturi

Oricât am încerca, n-am putea găsi un timp mai potrivit pentru a aborda acest subiect sensibil al grăsimilor și caloriilor din deserturile tale preferate. Pentru că niciodată nu e timpul potrivit să trădezi  ceea ce îți aduce atât de multă bucurie. Partea bună e că noi nu milităm pentru renunțarea la prăjituri și dulciuri de casă, ba din contră!, căutăm mereu noi modalități de a le savura mai des, mai mult, mai liniștiți că nu se îngroașă gluma… și talia.

Tort de dovlecei cu prosciutto crocant by KitchenAid
Tort de dovlecei cu prosciutto crocant by KitchenAid

Pentru astăzi ceva uşor, rapid şi simplu de făcut, cu o textură foarte ușoară, cremoasă și o aromă proaspătă. Acest tort de dovlecel cu prosciutto crocant poate fi servit ca aperitiv în timpul zilei sau de ce nu, un prânz sau o cină uşoară în familie.

Gătiți împreună de Valentine’s Day
Gătiți împreună de Valentine’s Day

Februarie e luna în care totul se întâmplă la puterea a 2-a. Și dragostea, și așteptările. Cum vine asta? Vine la pachet cu Valentine’s Day și cu eforturi care variază de la a (pre)găti o masă deosebită la a rezerva o masă deosebită. Noi îți propunem altceva – o sesiune de gătit în doi, fără presiune și cu toate avantajele timpului petrecut împreună. Meniul îl stabiliți voi, instrumentele le găsești la noi, online sau în magazine, iar sfaturile de mai jos au fost în prealabil testate de cupluri mai mult sau mai puțin inspirate în bucătărie. Restul e poveste scrisă în doi cu aromă de ce vreți voi.

Cât confort e în Comfort Food?
Cât confort e în Comfort Food?

Pentru unii e supa de găină de casă preparată în bucătăria bunicii acum mulți, mulți ani. Pentru alții sunt frigănelele cu aromă de scorțișoară, prăjite într-o tigaie arsă și savurate de întreaga familie la micul-dejun. Pentru alții, cartofii copți sau tarta cu fructe sau clătitele cu gem. Și lista poate continua la infinit. De fapt, orice preparat poate purta coroana de Miss... Comfort Food atât timp cât e asociat cu o amintire, o emoție, o stare de spirit. Un fel de probă incontestabilă că nu e gustos ce-i gustos, ci e gustos ce-mi place mie” 

Crepes Suzette
Crepes Suzette

Ca orice preparat de înaltă clasă, aceste clătite cu nume alintat de franțuzoaică au origini disputate, în jurul lor circulând multe povești, unele cu prinți și curtezane, altele cu maeștri chefi parizieni sau actrițe din Belle Epoque. Un lucru însă este incontenstabil: clătitele Suzette sunt un desert nobil și foarte ușor de pregătit pentru a impresiona chiar și cele mai pretențioase gusturi.