• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
RSS

Articole

Mere cu caramel
Mere cu caramel

Caramelul de casă este uimitor şi în combinaţie cu merele fac un desert mult mai sănătos de împărţit copiilor care te vor colinda sau vor veni în vizită în perioada Halloweenului. Te poţi juca cu decorarea acestora şi poţi adăuga orice alte dulciuri îţi plac pe post de decoraţiune. Sunt surprinzător de uşor de făcut şi vor arată genial. 

Cum se taie un pui în bucăţi
Cum se taie un pui în bucăţi

Cumpărarea unui pui întreg, în loc de părţi individuale, este adesea mai economică. Dacă nu doreşti să prepari tot puiul într-un singur fel de mâncare, trebuie să îl tai în părţi individuale înainte de a îl găti. Iată cei 6 paşi pentru tăierea unui pui întreg în bucăţi: 2 jumătăţi de piept, 2 pulpe superioare, 2 ciocănele şi 2 aripi, plus o bucată de spate.

Supă cremă de conopidă cu cheddar
Supă cremă de conopidă cu cheddar

Sincer, supa este ridicol de uşor de făcut. Fierbi câteva legume, le pasezi, adaugi brânza şi este gata de servit. Gustul nemaipomenit te va duce instant cu gândul la mâncarea din restaurantele de lux. În plus este şi foarte consistentă şi îţi va da mereu o stare de bine. 

Ouă cu smântână, spanac şi pastramă
Ouă cu smântână, spanac şi pastramă

Ai invitaţi la masă şi ramekinuri la dispoziţie? Minunat! Îţi oferim o idee de a le folosi la o reţetă ingenioasă şi uşor de pregătit. Porţii individuale, apetisante şi cu o prezentare deosebită care îţi vor bucura oaspeţii.

Budincă de cartofi la cuptor
Budincă de cartofi la cuptor

Cartofi cremoşi, şuncă de curcan şi brânză cheddar- toate amestecate şi lăsate o vreme la cuptor. Cam atât ţine de tine să faci, pentru a desena un mare zâmbet pe chipurile invitaţilor la masă. 

Paste Ravioli proaspete cu dovleac şi sos de salvie
Paste Ravioli proaspete cu dovleac şi sos de salvie

Să găteşti acasă la fel că la restaurant poate părea descurajant uneori. Cel mai des este vorba doar de a respecta câţiva paşii simpli şi cu puţin ajutor de la aparatele KitchenAid, rezultatul să fie unul excepţional. Acesta reţetă de ravioli făcuţi integral în casă îţi va da statutul de superstar în bucătărie şi îi va aduna pe toţi în jurul mesei. 

Despre brânzeturi
Despre brânzeturi

Brânza este un aliment derivat din lapte care este produs într-o gamă foarte largă de arome şi texturi. Procesul de fabricare a brânzei implică coagularea proteinei numită caseină, existentă în lapte. Coagularea este obţinută prin adăugarea unui complex de enzime (cheag). După ce închegarea laptelui este finalizată, părţile solide din acesta sunt separate şi mai apoi presate în forma finală a brânzei. 

Calzone cu Bacon
Calzone cu Bacon

Această pizza pliată cu şuncă, brânză şi carne de vită este varianta câştigătoare cu toţi membrii familiei de la mari la mici. Ca la toate reţetele de pizza, cea mai grea parte din reţeta pizzei calzone este prepararea blatului. De aceea vă propunem o variantă rapidă şi simplă prin folosirea unui foetaj gata făcut.

Ardei umpluţi
Ardei umpluţi

Fără pretenţii speciale de preparare şi foarte gustoşi, ardeii umpluţi sunt populari în bucătăria românească. Dacă ai drum la piaţă, nu strică să iei şi câţiva ardei, să încerci reţeta pe care ţi-o propunem. Are un ceva al ei care merită gustat. 

Jang Jorim – Vită înăbuşită cu sos de soia
Jang Jorim – Vită înăbuşită cu sos de soia

Carnea de vită în stil tradiţional coreean este gătită timp îndelungat într-un sos aromat de soia şi este servită cu ouă fierte, gătite în acelaşi sos. Este un preparat dulce-sărat, care este destinat să fie mâncat în cantităţi mici împreună cu garnitură de legume sau de orez. Căldura scăzută şi un timp lung de fierbere sunt esenţiale pentru reuşita fripturii. Ceva magic se întâmplă după a doua oră. Dacă te grăbeşti, acest fel de mâncare este ok să-l serveşi şi după doar o oră de gătire, dar este incomparabil mai bun după două sau trei ore, şi cu cât îl fierbi mai încet cu atât este mai bun. Se păstrează, de asemenea, minunat în frigider timp de cel puţin trei până la patru zile (plus că aroma se va îmbunătăţii peste noapte). Se poate păstra congelat timp de până la 3 luni.